Zumba


 

Zumba Fitness är ett träningspass som innehåller mycket dans. Dansen är influerad av salsa och kombinerar fler olika latinamerikanska dansstilar.

I Zumba Fitness fokuserar man på att du ska ha roligt samtidigt som du tränar hela kroppen. Du JOIN-THE-PARTY-transp-zumba-logobehöver inte vara ett proffs för att dansa Zumba, det viktiga är att du rör på dig och har roligt. Träningsformen och dansen passar människor i alla åldrar och stegen är inte speciellt svåra. Det gör att du snabbt kommer in i rytmen till musik som cumbia, salsa, samba och merengue.

Vad är STRONG NATION™?

STRONG av Zumba ™ kombinerar hög intensitet intervallträning med vetenskapen om Synkroniserad Music Motivation. I varje klass, musik och rörelse synkroniseras på ett sätt som driver dig förbi dina upplevda gränser för att nå dina träningsmål snabbare.

Hur det fungerar
Med de flesta träningsprogram, är musik en eftertanke. Musiken i STRONG by Zumba ™ är utformad för att driva intensiteten i en utmanande progression som ger en träning för hela kroppen. Resultatet? En grupp fitness upplevelse som ingen annan.

Fördelar
Att röra dig i synk med musik gör du arbeta hårdare. Denna klass kommer att driva dig förbi platåer för att hjälpa dig att nå dina träningsmål snabbare. Genom att använda din egen kroppsvikt, kommer du att få muskulär uthållighet, tonen, och definition. Den hög intensitets intervaller kommer att få din kropp bränna kalorier långt efter träningen.Boka aktiviteter och artiklar