Strong by Zumba har kommit till Dansstudion Hallsberg


Dansstudion Hallsberg är stolt att kunna lägga STRONG by Zumba ™ till sin redan bred utbud av dans och Zumba kurser.  STRONG by Zumba ™ är den hetaste ny träningsform. Kom i form med en hel kropps workout till underbar musik. Du kommer inte ångra dig!

 

Vad är STRONG by Zumba™?

STRONG av Zumba ™ kombinerar hög intensitet intervallträning med vetenskapen om Synkroniserad Music Motivation. I varje klass, musik och rörelse synkroniseras på ett sätt som driver dig förbi dina upplevda gränser för att nå dina träningsmål snabbare.

 

Hur det fungerar
Med de flesta träningsprogram, är musik en eftertanke. Musiken i STRONG by Zumba ™ är utformad för att driva intensiteten i en utmanande progression som ger en träning för hela kroppen. Resultatet? En grupp fitness upplevelse som ingen annan.

Fördelar
Att röra dig i synk med musik gör du arbeta hårdare. Denna klass kommer att driva dig förbi platåer för att hjälpa dig att nå dina träningsmål snabbare. Genom att använda din egen kroppsvikt, kommer du att få muskulär uthållighet, tonen, och definition. Den hög intensitets intervaller kommer att få din kropp bränna kalorier långt efter träningen.