Anmälning & Betalning


Anmälning

Anmälningar till kurser på Dansstudion Hallsberg gör man här Barn och Ungdoms Kurser eller Vuxen Kurser

Anmälningsvillkor

När vi har fått din anmälan, skickar vi en bekräftelse så snabbt vi kan. Deltagandet på alla kurser måste föranmälas.  Deltagare blir automatiskt överflyttad till fortsättningskurser.

Ångerrätt

Vi följer konsumentverkets riktlinjer gällande Distansköpslagen § 2, Prisinformationslagen och Avtalsvillkorslagen. 

En anmälan är bindande om den inte återtas/avbokas enligt reglerna om ångerrätt. Ångerrätten innebär att deltagaren har full ångerrätt i 14 dagar efter att deltagaren/anmälningsansvarig har mottagit antagningsbeskedet till den anmälda kursen. För att ångra köpet skickar deltagaren/anmälningsansvarig ett mail till information@dansstudion.netinom 14 dagar från det att deltagaren fått antagningsbeskedet från Dansstudion Hallsberg.

Öppet Hus Nybörjare

Dansstudion Hallsberg har en lång tradition i att erbjuda möjlighet till gratis prova-på inför kursstart för alla nybörjare kurser. Detta är väldigt unikt. Prova på dagen för Vårterminen 2019 är söndag den 13/1. Ett fullständigt schema presenteras på hemsidan www.dansstudion.net senast måndag den 7.e januari. Missar man prova på dagen så finns det ytterligare en möjlighet till prova-på men då till en engångskostnad av 100:- som dras av från kursavgiften då hela avgiften erläggs för fortsatt deltagande i danskurs.

Betalningsvillkor

Kursavgiften skall vara oss tillhanda innan första kurstillfället för alla kurser. Övriga kurser dvs Tävlingskurser / Fortsättningskurser skall betalningen vara oss tillhanda senast det datum specificerat i anmälningsbekräftelse. Betalning kan ske på dansskolan med friskvårdscheckar / friskvårdskuponger,  med kort (Visa / Mastercard) eller till Bankgirot med OCR nummer som är  specificerat i anmälningsbekräftelse. Vid utebliven betalning tillkommer en påminnelseavgift på 60 kronor

Återbetalning

Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgift. Om du avbryter en kurs pga varaktigt hinder (t ex sjukdom styrkt med läkarintyg), återbetalar vi kursavgiften för den tid som är specificerat i läkarintyget med ett avdrag på 200 kr per kurs i administrationsavgift. Betalning med friskvårdsbidrag som Actiway, Friskvårdscheckar eller liknande återbetalas ej.
Är en kurs som du anmält dig till fullsatt eller har för få anmälningar och därför inte startas, får du tillbaka hela den inbetalda kursavgiften.

Rabatter

Vi erbjuder rabatt till dig som går flera kurser, har syskon som dansar samt till föräldrar som har barn som går kurs och vill dansa själv. För att ta del av dessa rabatter ska kursavgiften vara oss tillhanda senast det datum specificerat i anmälningsbekräftelse. Vid försenad/utebliven betalning förfaller eventuella rabatter. 

Flerkurs rabatt: 200:- i rabatt per tillkommande kurs om samma elev går flera danskurser samtidigt per termin. Ange bokningskod: FLERKURS

Syskonrabatt: Syskon under 16 år kan utnyttja syskonrabatt. Första barnet betalar fullt pris och 200:- dras av per tillkommande syskon per termin. Ange bokningskod: SYSKON

Förälder med barn som går danskurs på dansskolan: har 200:- i rabatt per termin. Man kan inte kombinera flerkurs-rabatt med föräldrarabatt. Ange bokningskod: FÖRÄLDER

FLERKURS rabatt gäller endast hel kurser.

Obs! Man kan ej kombinera SYSKON och FLERKURS rabatt.