Anmälning & Betalning


Anmälningsvillkor

På anmälningssida gör du en icke bindande intresseanmälan till alla nybörjare kurser du är intresserade av på Dansstudion Hallsberg. När vi har fått din anmälan, skickar vi en bekräftelse så snabbt vi kan. Fortsättningskurser måste anmälas i förväg.  Anmälan till Fortsättnings kurser är bindande.

 

Öppet Hus Nybörjare

Dansstudion Hallsberg har en lång tradition i att erbjuda möjlighet till gratis prova-på dagar för alla nybörjare kurser i samband med kursstart. Detta är väldigt unikt. Missar man dessa datum finns ytterligare en möjlighet till prova-på men då till en engångskostnad av 100:- som dras av från kursavgiften då hela avgiften erläggs för fortsatt deltagande i danskurs.

Betalningsvillkor

Kursavgiften skall vara oss tillhanda innan andra kurstillfället för Nybörjare och Grundkurser. Övriga kurser dvs Tävlingskurser / Fortsättningskurser skall betalningen vara oss tillhanda senast det datum specificerat i anmälningsbekräftelse. Betalning kan ske på dansskolan med friskvårdscheckar / friskvårdskuponger,  med kort (Visa / Mastercard) eller till Bankgirot samt OCR nummer som är  specificerat i anmälningsbekräftelse.

 

Återbetalning

Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgift. Om du avbryter en kurs pga varaktigt hinder (t ex sjukdom styrkt med läkarintyg), återbetalar vi kursavgiften för den tid som är specificerat i läkarintyget med ett avdrag på 200 kr per kurs i administrationsavgift. Betalning med friskvårdsbidrag som Actiway, Friskvårdscheckar eller liknande återbetalas ej.
Är en kurs som du anmält dig till fullsatt eller har för få anmälningar och därför inte startas, får du tillbaka hela den inbetalda kursavgiften.

Rabatter

Vi erbjuder rabatt till dig som går flera kurser, har syskon som dansar samt till föräldrar som har barn som går kurs och vill dansa själv. För att ta del av dessa rabatter ska kursavgiften vara oss tillhanda senast det datum specificerat i anmälningsbekräftelse. Vid försenad/utebliven betalning förfaller eventuella rabatter. 

Flerkurs rabatt: 200:- i rabatt per tillkommande kurs om samma elev går flera danskurser samtidigt per termin. Ange bokningskod:FLERKURS

Syskonrabatt: Syskon under 16 år kan utnyttja syskonrabatt. Första barnet betalar fullt pris och 200:- dras av per tillkommande syskon per termin. Ange bokningskod: SYSKON

Förälder med barn som går danskurs på dansskolan: har 200:- i rabatt per termin. Man kan inte kombinera flerkurs-rabatt med föräldrarabatt. Ange bokningskod: FÖRÄLDER

FLERKURS rabatt gäller endast hel kurser.

Obs! Man kan ej kombinera SYSKON och FLERKURS rabatt.